Ook deelnemen aan Slager met Ster? 

Maak vast je interesse kenbaar. Wanneer de inschrijving opent, nemen we direct contact met je op!

  • 21 oktober 2016

Slager met Ster naar 2017!

Na drie succesvolle edities van Slager met Ster laat de 4e editie nog even op zich wachten. Dit in tegenstelling tot eerdere berichtgeving. FOODBASE Wageningen, de organisator van Slager met Ster, wil zich opnieuw oriënteren voordat de 4e editie van Slager met Ster van start gaat.
De afgelopen jaren hebben de sterverkiezingen bewezen versondernemers naar een hoger niveau te tillen. In de bakkerij-, slagerij- en groente- en fruitsector is de wedstrijd niet meer weg te denken. In de bakkerijsector zijn ondertussen 7 edities geweest, de slagerijsector kent alweer 3 edities en de groente- en fruitsector heeft net zijn 1e editie succesvol afgerond.
Slager met Ster
Dat Slager met Ster niet aan populariteit heeft ingeboet, blijkt onder andere uit de ruim 15 inschrijvingen die al binnen zijn voordat de inschrijving überhaupt gestart is. Ook het aantal vragen over Slager met Ster laat zien dat de sterverkiezing binnen de sector leeft. Toch wil de organisatie zich eerst goed oriënteren voordat er wordt gestart met de 4e editie. Onderdeel hiervan is een enquête onder oud deelnemers en gesprekken met diverse partijen binnen de sector. Deze evaluatie zal de komende tijd plaatsvinden.
FOODBASE, de organisatie van Slager met Ster, benadrukt dat het verplaatsen van Slager met Ster geen afstel is, maar een pas op de plaats om straks met een nog sterker Slager met Ster terug te komen.

21 Okt

Slager met Ster naar 2017!

Na drie succesvolle edities van Slager met Ster laat de 4e editie nog even op zich wachten. Dit in tegenstelling tot eerdere berichtgeving. FOODBASE Wageningen, de organisator van Slager met Ster, wil zich opnieuw oriƫnteren voordat de 4e editie van Slager met Ster van start gaat.

Twitter

Foto's

Sponsoren